Gospodarska vozila Citroen | Gospodarska vozila marke Citroen
15515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15515,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CIB COMMERCE

Ovlašteni Citroen i Peugeot servis. 5 godina dobitnik nagrade za najkvalitetniji prodajno servisni centar u mreži Citroen Hrvatska.

OSOBNA VOZILA

SANITETSKA VOZILA

GOSPODARSKA VOZILA

PEUGEOT I CITROEN SERVIS

RABLJENA VOZILA

AKCIJE I NOVOSTI

Gospodarska vozila marke Citroen

Gospodarska vozila marke Citroen, nova i rabljena, potražite u CiB Commerce-u. U našoj ponudi se nalaze Citroen Jumper, Citroen Berlingo i Citroen Jumpy. Svi modeli ovih vozila imaju opciju personalizacije dodatne opreme, različitih veličina utovarnih prostora i broja sjedala te boje.

Citroen Jumper je model koji svojom uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija čime optimizira ispunjavanje potreba za vaše poslovanje. Bez obzira koju duljinu ovog modela izaberete, Citroen Jumper s lakoćom prevozi glomazne predmete.  Gospodarsko vozilo Citroen Jumper ujedno nudi udobnost koja pruža optimalne radne uvjete.U kabini ovog vozila se nalazi sva oprema koja vam je nužna za obavljanje poslovnih zadataka.

Citroën Jumpy je pravi izbor za poslovne korisnike koji su u potrazi za vozilom koje će pojednostavniti njihovu svakodnevnicu. Citroën Jumpy namijenjen je širokoj skupini korisnika. Domišljat, suvremen i funkcionalan, novi ili rabljeni Jumpy zasigurno će olakšati svakodnevne obaveze transporta ili dostave.  Bilo da posjedujete obrt, vršite dostave, radite u građevinskom sektoru ili imate uslužnu djelatnost, Jumpy je pravi izbor za vas.

Gospodarsko vozilo Citroen Berlingo dolazi u više modela kako bi ispunio zahtjeve koju vaša djelatnost nalaže. Izražajna prednja maska i Berlingove linije savršeno se mogu ukomponirati s bojama vašeg poduzeća, a njegova konstrukcija omogućava modularnost baš po vašoj mjeri. Berlingo dolazi u 3 veličine – M, L i XL, kod kojih je razlika u kapacitetu utovarnog prostora. Citroen Berlingo je opremljen novim motorima BlueHDi koji imaju najučinkovitij tehnologiju za pročišćivanje na dizelskom motoru na tržištu. Motori su u skladu s novim propisima Euro 6 i postižu rekordnu potrošnju i emisije.

Posjetite nas u jednom od naših prodajnih mjesta i obratite se našim zaposlenicima kako bi vas upoznali s prestižnim vozilima u klasi lakih gospodarskih vozila.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona ili kontakt forme na našoj web stranici.