Gospodarska vozila Citroen | Citroen Jumpy
15508
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15508,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CIB COMMERCE

Ovlašteni Citroen i Peugeot servis. 5 godina dobitnik nagrade za najkvalitetniji prodajno servisni centar u mreži Citroen Hrvatska.

OSOBNA VOZILA

SANITETSKA VOZILA

GOSPODARSKA VOZILA

PEUGEOT I CITROEN SERVIS

RABLJENA VOZILA

AKCIJE I NOVOSTI

Citroen Jumpy

Citroën Jumpy je dizajniran po uzoru na osobne automobile SUV klase. Ovaj model karakteriziraju fluidni dizajn mekih linija koje ističu pouzdanost i robusnost. Kratak poklopac motora koji je postavljen vodoravno s visoko naglašenim širokim svjetlima ostavljaju dojam dominacije na cesti. Svojom konstrukcijom, Jumpy se prilagođava vašim potrebama kako bi pružio najveću praktičnost, funkcionalnost i ergonomiju.

Citroen Jumpy karakteristike

Ovo gospodarsko vozilo nudi vam do 1400 kilograma korisne nosivosti, 4 metra korisne duljine, 6,6 m3 tovarnog obujma i podnosi i do 2.5tone mase prikolice. Platforma Jumpy-a modularna je zahvaljujući različitim međuosovinskim razmacija od 2,92m i 3,27m te dvama stražnjim prevjesima od 0,80m i 1,15 koji se kombiniraju u tri različite vanjske duljine.

Citroen Jumpy dolazi u tri različite duljine. Duljine M (4,95m ) i XL (5,30 m) su uobičajene na tržištu gospodarskih vozila, ali Jumpy dolazi i u XS duljini od 4.60 m s korisnom nosivosti do 1400 kg. XS Jumpy je izuzetno kompaktno i praktično gospodarsko vozilo.  Jumpy zbog svoje visine od 1,90m u M i XS verzijama i 1,94m u XL verziji bez roblema ulazi na sva parkirališta i u podzemne garaže u kojima je pristup gospodarskim vozilima ograničen, stoga je on idealno dostavno vozilo. Ovo gospodarsko vozilo vam pruža opuštenu, sigurnu i laku vožnju. Uz karakteristike poput pristupa i pokretanja vozila bez kljula, automatskih kliznih vrata, Citroen Jumpy nudi brojne tehnologije koje pojednostavnjuju i osiguravaju vožnju:

Grip Control

Ovaj usavršeni sustav protiv proklizavanja optimizira prijanjanje prednjih kotača neovisno o vrsti podloge. Grip Control moćete upariti s funkcijom povećane nosivosti i povišenog ovjesa kojim se pospješuje prijanjanje Jumpy-a na zahtjevne podloge.

Head up display

Ova tehnologija omogućuje neprekidno gledanje ceste i da u vidnom polju imate sve nužne informacije za vožnju (preporučenu i trenutačnu brzinu, postavljenu brzinu na limitatoru brzine, postavke navigacijskih sustava i upozorenje na opasnosti od sudara.)

Prilagodljivi regulator brzine

Uz regulator brzine, svoje vozilo možete pustiti da se prilagodi brzini kojom vozi vozilo koje se nalazi u prometu ispred njega. Ovaj automatski sustav regulacije smanjuje brzinu za do 20 km/h tako da utječe isključivo na papučicu gasa.

Sustav za nadzor mrtvog kuta

Ovaj sustav narančastom diodnom lampicom, koja je ugrađena u kut retrovizora, vas obavještava o prisutnosti vozila koje se nalazi u mrtvom kutu. Sustav za nadzor mrtvog kuta se nalazi na prednjem i stražnjem odbojniku, a aktivira se pri brzinama od 12 do 140 km/h.

Active Safety Brake

Active safety brake je sustav koji omogućava smanjenje tjelesnih ozljeda time što koči umjesto vozača zahvaljujući tehnologiji višenamjenske kamere koja je smještena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla.

Cijena Citroen Jumpy

Cijena Citroen Jumpy modela ovisi o veličini, dodatnoj opremi i načinu plaćanja. Početna cijena Citroen Jumpy-a u CiB Commerce-u kreće se od 146 200 KN bez PDV-a. Obratite nam se putem kontakt forme ili prodajnim savjetnicima putem telefona za precizne informacije o ovom vozilu.