Gospodarska vozila Citroen | Citroen Jumper
15513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15513,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CIB COMMERCE

Ovlašteni Citroen i Peugeot servis. 5 godina dobitnik nagrade za najkvalitetniji prodajno servisni centar u mreži Citroen Hrvatska.

OSOBNA VOZILA

SANITETSKA VOZILA

GOSPODARSKA VOZILA

PEUGEOT I CITROEN SERVIS

RABLJENA VOZILA

AKCIJE I NOVOSTI

Citroen Jumper

Citroen Jumper je Citroenovo gospodarsko vozilo koje konkurira za najbolje u širokom rasponu dostavnih vozila. U Citroenu su 2016. stari 2,2-litreni motor zamijenio 2,0-litarskim turbodizelskim Blue HDi agregatom snage 110 ks, 130ks i 160ks. Jumper je dostupan u četiri duljine, tri međuosovinska postolja i tri visine – s količinama tereta od 8,0m3 do 17,0m3.

Citroen Jumper karakteristike

U kabini ćete pronaći pisaći stolić, kojeg možete podesiti po visini, koji vam omogućuje lakše pregledavanje narudžbenica, korištenje pametnih telefona i tableta – odnosno, stvara vam dojam ureda unutar vašeg vozila. Ovo je dodatak koji će najviše pomoći onima koji dan provode za upravljačem. Kabina modela Citroën Jumper sadrži 13 domišljatih pretinaca koji su raspoređeni po cijeloj kabini od kojih jedan ima ugrađeno hlađenje i opciju zaključavanja. Za udobniju vožnju, u modelu Jumper ručica mjenjača je smještena na samoj instrumentnoj ploči. Prednja sjedala su posebno dizajnirani s naslonom za laktove i podešavanjem u lumbalnom dijelu kako bi se postigla najveća udobnost pri vožnji. Kako biste se osigurali da vaši uređaji poput pametnih telefona i tableta nikada ne ostanu bez baterije, u kabini se nalaze dva USB priključka za punjenje uređaja.Citroen Jumper posjeduje tehnologiju i opremu koje su vrlo rijetke u kategoriji gospodarskih vozila, ali su izuzetno korisne. Uz komplet dodatne opreme za telefoniranje slobodnih ruku – Bluetooth, kameru za vožnju unatrag i sustav za nadzor brzine na nizbrdici, Vaša vožnja postaje sigurnija i praktičnija.Po prvi puta u svojoj kategoriji, Citroen Jumper nudi novi dodirni zaslon od 5’’ koji može uključivati funkciju navigacije i kamere za vožnju unatrag. Na njemu se prikazuju tri vrste obavijesti:

  • Crvena : označava liniju koju ne valja prijeći pri vožnji unatrag
  • Narančasta : obilježava prostor unutar kojeg se mogu otvoriti stražnja krilna vrata. Tako se točno može procijeniti prostor dovoljan za njihovo otvaranje.
  • Zelena : obilježava prostor dovoljan za posve bezbrižnu vožnju unatrag.

Citroen Jumper cijena

Citroen Jumper cijena ovisi o modelu Jumpera kojeg tražite, no, cijena osnovnog modela Jumpera kreće od 152 490 KN bez PDV-a. Za točne informacije o svim cijenama predlažemo da nas kontaktirate putem kontakt forme ili telefonom.