Gospodarska vozila Citroen | Citroen Berlingo
15517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15517,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CIB COMMERCE

Ovlašteni Citroen i Peugeot servis. 5 godina dobitnik nagrade za najkvalitetniji prodajno servisni centar u mreži Citroen Hrvatska.

OSOBNA VOZILA

SANITETSKA VOZILA

GOSPODARSKA VOZILA

PEUGEOT I CITROEN SERVIS

RABLJENA VOZILA

AKCIJE I NOVOSTI

Citroen Berlingo

Citroen Berlingo je lansiran na tržište gospodarskih vozila 1996. Godine, a proizveden u više od 1,5 milijuna primjeraka. Citroën Berlingo poznat kao lako gospodarsko vozilo posvećeno profesionalcima, dostupno je u trećoj generaciji u prodajnim centrima CiB Commerce-a. Novi Berlingo Furgon je napravio generacijski iskorak u vidu dizajna i opreme. Lojalan partner svim profesionalcima, novo gospodarsko vozilo Berlingo Furgon dostupno je od kraja 2018.

Povijest Citroënovih furgona započela je u 20. stoljeću. Berlingo je dio duge tradicije koja je započela 1928. godine s C4 furgonom.Pravi proboj došao je 1980-ih s novom ponudom: Citroën C15 koji doseže više od 1.18 milijuna proizvedenih primjeraka tijekom 22 godine. Druga velika revolucija kasnog dvadesetog stoljeća, je upravo bio Berlingo! Prva generacija ovog lakog gospodarskog vozila se pojavila u 1996. donoseći inovativan dizajn i izrazitu udobnost. Berlingo vozačima donosi i inovacije u obliku integriranog oblika karoserije koji s vremenom postaje referentni model u svojem segmentu.

Citroen Berlingo karakteristike

Berlingo dolazi u dvije izvedbe – Worker i Driver

Berlingov model naziva “Worker” napravljen je za profesionalce koji prevoze materijale i suradnike na gradilištima. Extenso kabina ovog modela sadrži 3 sjedala naprijed, mobilni ured i mogućnost prijevoza dugih predmeta za veću modularnost. Tehnologije Grip Control i Hill Assist Descent sustava uvelike pomažu u sigurnosti i udobnosti vožnje. Ovaj model posjeuje povišen razmak od tla (+30 mm), velike kotače (690 mm) s gumama Mud & Snow za veću vuču pri otežanim uvjetima poput blata i snijega. Nosivost Berlingo Workera je povećana na 1.000 kg, pojačano je osvjetljenje, te su nadodani prstenovi za pričvršćivanje tereta radi lakšeg korištenja.

Berlingo “Driver”, posebno je dizajnirano lako gospodarsko vozilo za  sve tvrtke i njihove zaposlenike orijentirane ka dužim putovanjima ili isporukama u urbanim područjima.

Novi Citroën Berlingo zadovoljava sve potrebe dostavnog vozila. To je prilagođeno vozilo koji nudi modularnost i svestranost s:

– 2 duljine – Veličina M: 4,40 m i veličina XL: 4,75 m

– 2 konfiguracije kabine – Kabina Extenso i Produžena Kabina

– 2 kliznih bočna vrata / 180 ° stražnji otvor

– Izdašnim volumenom: minimalno 3,3m3, XL 4,4m3 i nosivost do 1000kg

– Mnoštvom spremišnih prostora

-220 V usb utičnicom za punjenje uređaja poput pametnih telefona i tableta

Citroen Berlingo cijena

Cijena Citroen Berlinga ovisi o modelu, veličini i dodatnoj opremi. Početna cijena Berlinga kreće se od 117.500 KN bez PDV-a. Za detaljnije informacije o cijeni Berlinga možete nam se obratiti putem kontakt forme ili telefonskim pozivom.